Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KAHVIKIISSELI

6 dl maitoa

0,5 dl sokeria

3/4 tl vanilliinisokeria

3/4 dl maissijauhoja

1 rkl pikakahvijauhetta

Sekoita kattilassa kylmä maito, maissijauhot, pikakahvijauhe ja sokeri. Kuumenna seosta koko ajan sekoittaen, kunnes se kiehuu. Varo pohjaanpalamista! Pienennä lämpöä ja keitä kiisseliä jälkilämmöllä muutama minuutti samalla pohjaa pitkin hämmentäen. Nosta kattila liedeltä ja lisää vanilliinisokeri. Kaada kiisseli tarjoiluastiaan jäähtymään. Ripottele pinnalle vähän sokeria.

Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 19.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä