Keittokirja sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

KIRJOLOHILAATIKKO

12 keskikokoista perunaa

0,4 kg kirjolohta

2 purjoa

ripaus valko tai sitruunapippuria

ripaus suolaa

1 tl kirveliä

2 kananmunaa

5 dl maitoa

Pese, kuori ja viipaloi perunat. Viipaloi kirjolohi ja pestyt purjot. Voitele uunivuoka ja asettele siihen

kerroksittain perunoita, purjoa ja kirjolohta. Lisää mausteet kerrosten väliin. Sekoita kananmunat maitoon

ja kaada munamaito vuokaan. Paista 180 asteessa noin tunti.

P.S. Mikäli käytät miedosti graavattua kalaa, ei suolaa tarvitse lisätä.



Ruokaohjeet



* Sivun alkuun

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty 17.04.2014 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä