1 pkt pekonia (170 g)
3 sipulia
1 valkosipulinkynsi
4 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 tl oreganoa
1 nippu persiljaa
2 dl juustoraastetta
Suikaloi pekoni ja hienonna sipulit. Laita ne uunipannuun 200 asteiseen uuniin. Sekoita muutaman kerran. Pekonit saavat ruskistua rapeiksi ja sipulit pehmetä. Sekoita kananmunista, jauhoista ja maidosta taikina. Mausta oreganolla ja suolalla. Kaada taikina uunipannuun ja paista 25 minuuttia. Ripottele juustoraastetta pinnalle ja jatka paistamista 10 minuuttia eli kunnes taikina hyytyy ja pannukakun pinta ruskistuu.
Tarjoa pannukakku kuumana tai haaleana. Lisäkkeenä maistuu puolukkahillo.
PORKKANALEIVOKSET
Vaahdota kananmunat ja sokeri. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää voisulan, ananasmurskan ja porkkanaraasteen kanssa taikinaan. Levitä... ...
Lue lisää
BANAANI-PÄHKINÄLEIPÄ
Vatkaa sokeri ja rasva keskenään. Lisää kananmunat yksitellen hyvin vatkaten. Survo banaanit haarukalla. Survokseen saa... ...
Lue lisää
<< Banaani-pähkinäleipä | Leivät >>
Etusivu
Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.
Sormet sopassa keittokirja
saavutettavuus [at] omat.fi
|
|
Vanhin saavutettavuustestaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen
saavutettavuustestauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.
Kiinnostavia sivustoja