Sijainti: Etusivu | Ajan kanssa | Maksa- ja veriruokia | Broilerinmaksamuhennos

Broilerinmaksamuhennos

paseeraa

< >

0,4 kg broilerinmaksaa
2-3 sipulia
1,5 rkl voita tai margariinia
0,5 dl chili tai tomaattikastiketta
2 dl ranskankermaa
ripaus suolaa
ripaus pippuria

Sulata, huuhdo ja kuivaa pakastettu maksa. Leikkaa se pieniksi paloiksi. Kuori ja hienonna sipulit.

Ruskista maksaa ja sipuleja, kunnes sipulit ovat pehmeitä. Sekoita joukkoon chili tai tomaattikastike, ranskankerma, suola ja pippuri. Hauduta, kunnes maksa on kypsää (10-15 minuuttia).


parsakaali

Maksapata

MAKSAPATA Huuhdo ja kuivaa maksa. Leikkaa se 1 ,5 cm:n kokoisiksi kuutioiksi. Sekoita muovipussissa jauhot, suola ja muut mausteet. Laita maksapalat muovipussiin ja ravistele siten,... ... Lue lisää

pastan leikkaus

Veriohukaiset

VERIOHUKAISET Sekoita veri ja vesi kulhossa. Sekoita joukkoon kaikki jauhot ja mausta. Kypsennä hienonnettu sipuli margariinissa pehmeäksi ja lisää se seokseen.... ... Lue lisää

jauhemaksapihvi

Jauhemaksapihvit

Jauhemaksapihvit Sekoita ruskistettu sipuli, kuoritut, raastetut perunat ja jauhettu maksa massaksi. Lisää kananmuna ja mausteet. Anna massan turvota 10 minuuttia. Paista... ... Lue lisää

pasta

Paistettua maksaa

PAISTETTUA MAKSAA Mausta maksaviipaleet suolalla ja pippurilla juuri ennen paistamista. Kieritä viipaleet jauhoissa ja karista liika jauho pois. Sulata voi ja lisää se... ... Lue lisää


<< Maksapata | Veriohukaiset >>
Etusivu

Keittokirjan Sanna

Tarkoitus ei ole sanoa, mikä on hyvää tai huonoa. Jokainen kokki
on kiitoksensa ansainnut. Tavoitteena on tukea
rakkauttasi ruoanlaittoon ja antaa uusia ajatuksia meille jokaiselle.

Sormet sopassa keittokirja saavutettavuus [at] omat.fi


palaute | facebook | instagram

Vanhin saavutettavuus­testaaja
Kokko-Kokki Oy on tehnyt suomessa verkkosivustojen saavutettavuus­testauksia
jo vuodesta 2003. Yritys on vanhin Suomessa saavutettavuusasioita tehnyt yritys.

Kiinnostavia sivustoja