Sormet sopassa
Etusivu  |   Lukijalle |   Perustietoa  |   Sopassa  |   Helppoa |   Ajan kanssa  |   Ystäville  |   Juhlaan  

Röstiperunat

Röstiperunat

8 perunaa
2 sipulia
3 rkl juustoraastetta
3 rkl voita
ripaus suolaa
ripaus valkopippuria

Keitä perunoita kuorineen 10 minuuttia. Jäähdytä, kuori ja raasta perunat. Kypsennä hienonnetut sipulit voissa pehmeiksi. Sekoita raastettu peruna, sipulit ja juustoraaste keskenään ja mausta seos.

Paista pannulla tai uunissa massasta tehdyt perunapihvit. Massaan voi laittaa myös pieniä paprika tai herkkusienikuutioita.

P.S. Röstiperunat sopivat porsaankyljysten tai lihahöystöjen kera.



Olemme Keittokirja Sormet sopassa facebookissa

Jaa verkossa facebookiin Twitteriin Google plus Pinterest Sähköpostiin Deliciouseen

Ruokaohjeet




* Sivun alkuun

Tietosuojakäytäntö

Keittokirja Sormet sopassa
Päivitetty: 2.3.14 Webmaster
 

Kokko-Kokki Oy
Hannatar-julkaisujärjestelmä